Üdv mindenkinek!Veszprém környékén keresném olyan illetőnek a segítségét,aki jártas a roncsderbiben.Most szeretnék egy autót átalakítani illetve felkészíteni versenyekre,és jó lenne pár szakmai segítség.Előre is köszönöm!
Olyan kérdésem lenne, hogy fémhuzalos fékcsöveknél a fittingeket, hogyan kell felszerelni a fékcsőre? Illetve hol lehet jó áron vásárolni?
Köszönöm a választ.
Sziasztok,
Olyankor mi a teendő, ha megrendelek egy homológ csövezést, kifizetem, certifikációt kapok róla, pecsétes, aláírt a gyártó által, TÜV bizonyítvány az anyagokról stb
... és kiderül hogy egyáltalán nem homológ, nem is olyan anyagból készült?
Sziasztok! Épp téli játszós autó vásárlása előtt állok, de kagyló ülés van benne. Ha a kagylókat kiveszem és teszek bele Suzuki Gti üléseket akkor a rendőr szólhat érte? Nem volt kpm engedélyes az autó. Előre is köszönöm a válaszokat.
hello! lenne egy érdekes kérdésem! szeretnék előbb utóbb amatőr pilóta lenni, és sajnos még elég fiatal a jogsim, ezért arra gondoltam hogy néha el kéne menni valami kis kerti földutakra gyakorolni a murva pályát. csak az a baj, hogy attól félek hogy mi lenne ha az autón nincs rendszám, és a rendőr megfog? milyen autót ajánlotok? leginkább hátsókerekesben gondolkozok, de talán az első kerekes is megfelelne nekem. válaszotokat előre is köszönöm.
Sziasztok! Ha valaki tud jó áron kagylóüléseket akkor írjon nekem privbe légyszi ! E-mail: baba242424@freemail.hu ! Előre is köszi! Szép napot mindenkinek !
A Köves és Forcon szerszámáruház webáruházaiban kínálatában rengeteg autós célszerszám, kézi szerszám, autó- motor emelők, akkumulátor töltők-indítók nagy választékban.
Genius törésgaranciás szerszámok valamint autó-motor emelők óriási választékkal.
http://www.geniusszerszam.hu
- - - - -
Szerszámok és gépek kereskedelme a barkácstól a profiig.
http://www.szerszammester.hu
- - - - -
Beta szerszámok nagy választékban.
http://www.beta-szerszam.hu
Sziasztok!
Én is szeretnék építeni egy cimborámmal,ő már korábban is rallyzott!Van egy Opel Corsám 1.4-es motorral.Mit pöcköljünk meg a motoron?Ki lesz lakatolva a bodé teljesen.De motor cserét nem akarunk.Gondoltam nagyon központi injectorra,1.4 GSI henger fej.vagy hallottam olyat is rámegy az 1.6-os astra hengerfej is.Váltóval csináljunk valamit?
Sziasztok! Nemrégiben kinőtt elém egy fa, és sajnos a jobb nyúlvány teljesen megrogyott, kerék a taposólemezben, hűtő off, és az 1 napos gátló úgy néz ki, hogy elhajlott, motorháztető, szélvédő cserés. Szerintetek érdemes egyáltalán nekikezdeni a munkának vele, ha új kasztnit 50 körül már lehet venni, de megpróbálnám addig összerakni ezt, hogy indulhassak versenyen, amíg nem találok másik kasztnit és nem szedem össze a pénzt rá? sajnos nem csak 50 lenne úgyse a költség.. :S (Levágnám a nyúlványt, kihúznánk az elejét, és megpróbálnánk menetkészre csinálni..) 1-2 versenyt talán kibírna így, vagy ne eröltessem? Előre is köszi a válaszokat.
valószínű,hogy alacsony guminyomást használsz mert a gumi széle 45 fokban,és az első mintasor van alákopva. Nagyon forró gumival ha kézizel akkor tud ilyen sérülés keletkezni. A másik kép..szerintem ez a guma hátul volt és a sérülést belül a padka okozhatta. pár ilyen gumit láttam, de a gyárihibásnál a repedés párhuzamos a peremmel.