Csoda hogy emlékszem még a jelszavamra... Mi van gyerekek, itt mindenki teljesen hûtlen lett a gyökerekhez?
Itt ahol a hõsök szelleme nyugszik?
Itt ne fütyülj!
De érdekes újra "itthon" lenni .
Arra gondoltam, hogy ha elsõre eszembe fog jutni a jelszavam, akkor írok valamit...eszembe jutott...pedig nem bíztam benne.
A melóhelyen korlátozzák az internet használatot, így még egy okkal több, hogy itt legyek .
Baromi régen jártam erre, pedig szerettem volna elmondani, hogy fél éve lábadozok egy súlyos betegségbõl, és egyelõre még nem nagyon látom a végét, de erõt ad az, hogy valamikor régen kisBenkõ is, és Karakk is megküzdött bizonyos nyavalyákkal, amik igen megkeserítették az életüket.
Nagyon drukkoltunk nekik, hogy gyógyuljanak meg minél hamarabb, és szerencsére azóta (remélem!!!) mindenki jól van .
Ha erre jár valaki és lesz ideje olvasgatni is, annak üzenem, hogy a PF sosem fog eltûnni, megszûnni, egyszerûen csak szünetel néha...rövidebb-hosszabb idõszakokra...de volt, van, és lesz is!
Pusszantok Mindenkit, vigyázzatok magatokra!
Szomorú, de mindenki tehet róla, kár rajta agyalni... mindenkinek kevesebb az ideje a gép elõtt ülni. Amikor itt nagy volt a forgalom, akkor pont olyan volt mindenkinek a munkája, hogy lehetett netezni állandóan... egyszer minden jónak vége. Az volt a hõskor ;)
Hétvégén Kiskunlacházán csapattam, reméltem összefutok DuEnnel, de épp Tökölön volt exponálni valója...