Minden rendben! Készülünk a Szilveszter Rallyra. A versenyzés terén a kisfiam vette át a stafétát, de nem hû a típushoz. Rizsrakétával közlekedik. Egyébként gondolkodtam, hogy visszavásárolom a gyári csacsit, de még nem érett meg bennem a történet.
Rég jártam erre, lehet, hogy már egyedül is vagyok a topicban, de azért eldicsekszem.
Tegnap mentünk egy kicsit Tökölön. Jó volt újra a kocsiban ülni, lassan meg is találtam újra az összhangot.
Pár kép ( DuEn-nek hála ):
http://www.duen.hu/kepek/foto/141220_tokol/DuEn_TokoliEdzes141220_242.jpg
Az idei versenyautóvizsga szabályok és az amatõrök sorvadása nálam is betette kissé a kaput. Jövõre még sz@rabb lesz, ha átmegy a jelenlegi MNASZ tervezet, úgyhogy egyelõre marad a kivárás.
Örülök, hogy a motor már összeállt.:)
Nekünk lényegében rajtkész a Toyota Corolla GTI (N-es), csak a szabályozási anomáliák (no meg a pénztárca kímélése) miatt nem indultunk idén sehol. Talán jövõre...
Igen, mióta alig van erre mozgás, én is ritkán járok erre. De az okosok azért megtalálják, ahogy látom.
No de ha már itt vagyok, akkor egy kis státusz update!
A motor elkészült, és már benn is ül a méltó helyén a csacsi orrában. Pár apró munka kell, és újra dobog a szív. A komoly terhelés megkezdése elõtt meg még a toronycsapágy GL szemeit ki kéne cserélni, mert lógnak már azok is.