Nyugodjanak békében,sajnálom,h nem láthattam Balázst élõben versenyezni
söje:
Ismerted a gépen ülõket személyesen? Ott voltál? Nem,tehát csak találgatni tudsz,aminek pedig semmi értelme.Csak azért mert valaki fiatal és repülõt vezet nem hiszem,h azonnal azt kell feltételezni róla,h felelõtlen.Ha csak ilyeneket tudsz írni,akkor lehet jobb lesz,ha inkább csendben maradsz...
Söje, gondolom azért, mert ahogy a cím is mutatja:
"Szobi Balázsra emlékezünk".
Emlékezzél te is, ne az okokat keresd, vagy tedd máshol.
Balázs is így szeretné. Szerintem
Miért került törlésre a kommentárom?? Valami hülyeséget írtam vagy miaz? Úgy tudom, hogy ment a vagánykodás, azért történt a baleset... Amit írtam szerintem nem volt hazugság, nem értem kinek fáj az igazság... Ugye a milliókból repülõt lehet venni huszonéveseknek, de tapasztalatot nem...
Hát komolyan mondom ezt nem akarom elhinni!
Nem tudok mit mondani. Lesujtott a hír. A Balázs miatt kezdtem el ismét nézni a kamionversenyeket.
Nyugodjanak mind békében!
Ez hihetetlen ezt nem lehet ép ésszel felfogni .A hétvégén még a verseny összefoglalóját néztük ahol ismét fantasztikusan szerepelt.Ez nem lehet igaz .
Nyugodjon békében
Nyugodjanak békében.
Ismét egy tehetséges versenyzõ... Mindig a legjobbak távoznak el idõ elõtt.
Bár csak néhány rallyversenyen láthattalak vezetni, mindig is néztem a kamionos közvetítéseket. Azóta érdekel a kamionversenyzés amióta gyerekként megláttam az 5 perces kis összeállítást a kamionversenyekrõl.
Kiváltképp örültem, amikor tavaly megtudtam, hogy mentek az EB-n. Minden futamot néztem, és drukkoltam Neked a TV elõl.
Nyugodj Békében SZOBI BALÁZS ! Tarsoly Tamás valamint Szabó András
Nemrég még néztük a futamot ahol szenzációsan ment, a nagy nemzetközi versenyzõk között, örültünk a sikereinek, szurkoltunk neki a tv elõtt! Most pedig õszinte részvétünket kifejezve megõrizzük õt emlékezetünkben. A Radics Rallysport Team tagjai.