RALLYCROSS VILÁG- ÉS EURÓPA-BAJNOKSÁG - Kárai Trans World RX of Hungary - 2024.07.27-28
FeketeMisi
Fekete Mihály
2013-10-03 07:49:43
utolsó bejelentkezése
FeketeMisi

63 hozzászólás
nincsenek kedvencei és 1 tag kedveli őt
még nem töltött fel képet
Összes oldal:
710569165
Napi oldal:
14481
Jelenleg:
2798
Regisztrált:
0
h i r d e t é s
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

Share |
FeketeMisi hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 63 hozzászólás • 4 oldal
2011-03-29 00:06:45
Még jó hogy oda van írva hogy nézők elől elzárt terület...semmi gond, magyar mentalitás hogy sz.runk mindenféle előírásra.
2011-03-28 14:38:54
Fejenként.
2011-03-27 22:23:06
A közepes terepjáró arra az útra bőven jó :) Mi mentünk már oda be meg jöttünk ki onnan 2002-es Focus RS-el :) Leültetve, peres gumi, nagy felni, WRC lökhárító, és igaz hogy 5-el mentünk befele meg kifele is, de kijöttünk. Pedig voltak olyan traktornyomok hogy csak na. Igaz ez szárazban volt, a nehézséget csak a mély nyomok jelentették, de ha még le is esik az eső, terepjáróval onnan sztem simán ki lehet jönni. A földút végén van egy elég nagy füves placc. Ott sok kocsi elfér, és csak vagy 100 méterre van a pálya a domb alján.
2011-03-24 16:11:03
Tavaly itt visszafele jöttek és nem is volt kigumizva. Utoljára ebbe az irányba csak 2007ben volt szakasz.
2011-03-24 12:23:12
Baszki....azt nem olvastam hogy előtti vigyorgok vigyorgok Odáig már nem jutottam el a mondatodban vigyorgok vigyorgok Bocsi akkor szontyoli Szóval igen, ez 2007-es. De ezt mondtam is mikor említettem hogy milyen történések voltak ebben a kanyarban az 1. és 2. körben.
2011-03-24 11:54:45
Először is nem Miki hanem Misi vigyorgok Másodszor meg szerintem csak jobban tudom hogy mikor videóztam a terpesi elágban vigyorgok vigyorgok
2011-03-23 23:38:52
http://www.youtube.com/watch?v=HtcxmldGCpM

Itt egy videó a terpesi elágról. Ez az első kör termése volt, de a 2. kör még jobb volt. Többen húzták rá a kézit. Annyi hogy ott beesést csak az előfutó Magda Robi produkált. Meg nem volt túlcsúszás amiből tolatás lett volna. Egyébként ez az elág egy elég tempós rész végén van. Már látni őket vagy 200 méterről. Az első pont ahol meglátni őket épp egy bukkanó. Egy ilyen sima balban hirtelen eltűnik alóluk az út egy kicsit. A WRC-k anno ugrattak. A S2000-esek most sztem kizárt.


Bocsi azért a 4 jelért a képen, de a kameráról ahogy felvettem a DVD felvevőn, így hozta a képet a TV-n, és ezt egy az egyben ugye fel is vette a lemezre. Utána már rájöttem hogy hogy kell kikapcsolni, de az már a Miskolc Rally volt szontyoli
2011-03-23 16:48:36
Na akkor félreértések végleges elkerülése érdekében, amiről én beszéltem, az a bekarikázott elág. Mi ide fogunk menni. Az egyenes vonal az a rajt helye kb. A nyilak értelemszerűen az irányt mutatják, amerre mennek a versenyzők.

http://img339.imageshack.us/i/terpesielag.jpg/
2011-03-23 11:55:49
Akkor a Terpes-Bükkszék elág amit mondtál az az, ahol van a széles lassító? Én azt csak úgy ismerem hogy bükkszéki lassító nevetek Lényeg akkor hogy megértettük egymást :)
2011-03-22 22:13:47
Nemtudom hogy egyről beszélünk-e. Próbálom elmagyarázni úgy hogy ne tudd eltéveszteni. Beírod a google maps-be hogy Terpes, kinagyítod és mész felfele észak felé. Mész-mész és lesz egy T elág. Pont az elág előtt van egy nyújtott bal kanyar. Az elágban bal oldalt van egy fa, látszik is, bár lehet hogy csak én tudom hgoy az mi, mert már voltam ott élőben és tudom hogy az a folt egy fa. vigyorgok A lényeg a lényeg hogy lesz egy T elég, és arról beszélek. kacsintok
2011-03-22 19:53:43
Kb 22 km ha Bükkszék felől közelíted meg a helyet. Arról nem tudok véleményt mondani hogy mi van akkor ha leszakad az eső előző nap. 4 éve annak hogy ott voltam, és már nem emlékszem hogy milyen ott a talaj. Nemtudom hogy dagonya van egy eső után vagy tűrhető. De mint mondtam, mindkét oldalt elég nagy füves placc van, ahol meg lehet állni kocsival.

530d

Verpelét-Egerszalókot tavaly leaszfaltozták, a padka is meg van csinálva, úgyhogy az autópálya.
2011-03-22 13:30:45
Mivel 10kor rajtol az első osztály, így olyan fél8 körül. kacsintok Majd pénteken küldök egy linket, mert fent van a gépemen az ott készített videó, csak nem raktam még fel a netre. De akkor felrakom youtube-ra és elküldöm a linket kacsintok
2011-03-22 11:37:15
Mi szombaton a terpesi elágba megyünk. Ez a Terpes-Rozsnak és Terpes-Egerbakta szakasz rajtjától kb 3-4 km-re van. Ez egy T elág. Balra lehet menni Pétervására felé (kb 3-4 km), jobbra meg mennek tovább Bükkszék felé. Az út mindkét oldalán elég jó füves placc van, lehet parkolni, a keményebbek akár sátorozhatnak is vigyorgok vigyorgok vigyorgok 2007ben voltunk már itt, akkor ez volt a termés az első körben:

-Herczig félig lent az árokban
-Bútor, Pintér, Magyar Miki, Riecica, kisÉrdi, Hankó, Zambelly gyönyörű kereszt
-Balázs Öcsi, Busman megforgás
-Balatonyi leküldte az Evo9-et a mezőre, de állt a gázon és azzal a lendülettel vissza is jött...egy közlekedési tábla bánta a dolgot mert azt egy az egyben kivitte vigyorgok
-3 Lada túlcsúszott, első kerékkel már lent voltak az útról, de szerencséjükre a hátsók még érték az aszfaltot, úgyhogy ki tudtak jönni.

Második körben

Magda Robi előfutóként megnyitotta a 2. kört egy beeséssel. A nézők úgy tolták vissza a VFTS-t az útra, hogy nem is járt a motor vigyorgok vigyorgok

Herczig, Zambelly a kék eget láthatták a kocsiból, mert az orra az égnek állt, a segge meg lent volt az útról. De gyönyörűen álltak mindketten a gázon és lendületből összeszedték.

Magyar Miki, Pintér, Benik, Turi, Bútor, Ollé szép kereszt.


A 3. kör etap volt. Mi idén is tuti hogy ide megyünk.
2010-10-24 12:40:02
Helyszíni hírek a csapattól: "Gabi jól van, lába fáj, Friciinek kulcscsonttörés, agyrászkódás - ő marad pár napig. Tetőre estek 130-cal, kocsi kigyulladt, de eloltották" Jobbulást mindenkinek, hősies verseny volt.

Forrás: Facebook Turán Motorsport
2010-10-21 00:46:47
DuEn!

Friciék és Ti csapattagok kezditek már felfogni hogy mi is történik veletek? :) De főleg Friciék...

Mert én mezei rallyongó olvasom minden nap az élménybeszámolókat, és a végén mindig úgy fejezem be, hogy olyan hihetetlennek tűnik, hogy egy magyar versenyző gyári csapatban gyári támogatással készül élete legnagyobb lehetőségére :) Ha én nem tudom elhinni akkor Friciék mit szóljanak... :)

Jó lett ez a beszámoló is. Kicsit most kevesebb volt benne a rally, de hát jóból is megárt a sok :D És nem mellesleg szívesen olvasgattam a rögtönzött kis turista ajánlót a katalán tájról :)


Holnap végre shake :) Nagyon nagyon kíváncsi leszek hogy milyen lesz az esti beszámoló :) Mert gondolom hogy tartalmazni fogja Friciék véleményét, érzéseit, és talán még a csapat véleményét is :)


Hajrá magyarok, Hajrá Turán Frici-Zsíros Gabi!!!
2010-10-19 22:41:15
De igen :)

http://www.ewrc.cz/images/2010/wrc/po/gr_a_3_solbergh_1.jpg
2010-10-18 23:08:43
Jólvan, jólvan, jó lesz ez :D :D :D Megint röhögtem egy sort, a Mikko-s szójátékok nekem tetszettek :D

Mettyúékat meg le kell sz.rni :D Majd ők ezt elintézik otthon Apuval, hogy mi a f.sznak vetted be a csapatba ezt a magyart? He? A régi sz.rral is elvert, erre Te aláadod a 08-ast...kösz Fater... :D
2010-10-17 22:59:37
Azért humorban nincs hiány úgylátom :D :D :D :D Biztos sz.r lehet a hangulat odakint :D

Minden nap kérünk ilyen hangvételű beszámolókat forgatom a szemem


Hajrá magyarok!
2010-07-09 23:37:21
A cinizmus szerintem helytálló, mert azt írta a kedves fórumozó kolléga, hogy gyengébb autóval is ott verik agyon ahol akarják. És ezután jött az, hogy Hajrá Frici!!!! Így, sok felkiáltó jellel. Ez a kettő azért elég erősen ellentétben áll egymással szerintem. És amint láthatjuk most is, emberünk nem éppen Turán párti szemlélettel bír. A korrupció az csak egy hasonlat volt, nem kell vele különösebben foglalkozni. Mondhattam volna bármi mást...ez jutott hirtelen eszembe :)

A Peugeot ócsárlása valóban tőlem származik, és ezt a véleményemet továbbra is tartom, hogy az a kocsi régi és elavult technika, ami egyébként gyári élete során sem volt egy ütőképes autó. A hsz amit idéztem Tőled, igaz hogy tartalmazza a Peugeot-ról való véleményedet, de azt csak azért másoltam be a zárójeles résszel együtt, mert úgy gondoltam hogy így érthetőbb, hogy miért kezdted úgy a mondatot hogy (Meg azért is, hogy...)

Biztos megvan az oka annak, hogy a Portugál versenyt választották ki. Gondolom ez fért bele a költségvetésbe, vagy erre tudtak szponzort szerezni, vagy mittudomén. Szerintem azért, mert murvás futam már csak a Finn, a Japán és a RAC-Rally lett volna. Na most ugye Japánba kiutazni az nem 2 forint. Finnországban tudták Ők is, hogy óriási zakót kaptak volna az elejétől. Az egy külön kategória az a verseny. Meg így hogy most én is készülök oda mint néző, rájöttem hogy nem éppen olcsó, sőt... szontyoli A RAC-Rally meg...nemtudom hogy miért nem azt választották. Nem hiszem hogy olyan sokkal drágább lenne mint a Portugál, és nincs is olyan sok eltűnős kanyar.
2010-07-09 15:53:55
Hát akkor kezdjük mindjárt az elején egy beöntéssel, nehogy szorulás legyen a vége.

Frigyesünk, produkciójával nagyon pontosan bepozicionálta magát és képletesen hazai honfitársait is az őt/őket megillető helyre.
Az már csak hab a tortán, hogy itt-ott a C2 R2-vel, Clio R3-al stb. úgy verték el mint jég a határt.
Hajrá Frici!!!


Ebben a hsz-ben kb akkora a cinizmus, mint hazánkban a korrupció.


Ez a hsz pedig Tőled:

Mielőtt kibérelte a Peugeot-t szólhattál volna neki, hogy
milyen sz@rra szórja a pénzét. (Meg aztért is, hogy nem feltétlenül a portugál versenyen kellene öregbítenie saját, és
Magyarország hírnevét.


Miért írtad ezt.... ---> Azért, mert leszerepelt, és ezzel nem viszi pozitív hírét az ország rallysportjának. Ha rosszul gondolom, akkor elnézést kérek érte. Őszintén. Nem vagyok híve az egymás ócsárolásából kiálló vitáknak. Inkább az egymás kultúrált módon való meggyőzése, személyeskedés nélkül kacsintok
FeketeMisi hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 63 hozzászólás • 4 oldal
  
  
  
 
  
  
H K Sz Cs P Sz V
15 16 17 18192021
22232425262728
29 30 31 01020304
05 06 07 08091011
121314 15 161718
2024.07.19-25.

részletes infóink

2024.07.27-28.

részletes infóink

2024.07.27.

részletes infóink

2024.08.01-04.

részletes infóink

2024.08.04.

részletes infóink

2024.06.21-11.05.

részletes infóink

k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k