Drift Masters 2024 Round 5 Hungary, RabócsiRing, Máriapócs
sandokan
Orbán Nándor
2012-08-26 00:40:19
utolsó bejelentkezése
sandokan

113 hozzászólás
nincsenek kedvencei és őt még senki nem jelölte kedvencnek
még nem töltött fel képet
Összes oldal:
722974238
Napi oldal:
73517
Jelenleg:
3757
Regisztrált:
0
h i r d e t é s
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

Share |
sandokan hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 113 hozzászólás • 6 oldal
2012-03-03 13:19:37
Bocs drift és az ismerősöm is driftben indul. Csak annyira nem foglalkoztat ez a két sportág csoda ha össze is keverem. Elnézést a dargos és driftes olvasóktól.
2012-03-03 12:38:19
Összegezve! A rally2 ben a ruházat illetve az autó biztonsági egyéb felszereléseit űlés öv is ide véve a lejárt homologizációju kötelező, a homológ csak ajánlott. Itt egy link amiben tételes felsorolás van http://versenyfelszereles.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=147:rallye1csomag&catid=1:hirek&Itemid=2
Amiről a Balázs írt pl az öv 4 pontos gyorsoldós körcsattal, 3" széles vállrésszel, minden "övrészletben" cimkének kell lennie.
RTE gépköny és műszaki vizsga.
Amit a Balázsék kiharcoltak (RTE versenyautók vizsgáztatása) azt az új vezetőség eltörölte. A felügyeletnél (eknél) nem vizsgáztatnak RTE gépkönyves autót. Ha Miskolcon igen azt csendben hírdessétek, mert egyébként sem rendelet sem pedig szóbeli megállapodás nincs a KF - ek között.



2012-03-03 12:15:42
Na de Endre! Most magadra haragítod a dragos, frissen az MNASZ be épült kollégákat. Senki07 jó a felsorolás, de hiányoznak még azok a komoly bevételek amiből élnek az MNASZ pribékei amit a rallysokkal fizettetnek meg. gépkönyv, bukóketrec, homológlap stb és még vizsgáztatni is kell, azaz mire el tud indulni valaki egy versenyen súlyos százezrek, milliók csappantják meg a pénztárcát. Nem akarom bántani a dragos kollégákat van is ismerősöm aki űzi e sportot, de azért ne hasonlítsuk már össze a két sportágat mert egyébként is összehasonlíthatatlan minden téren. Úgy látom a nagy fejlődés az autósport területén az elvtársak elképzelései szerint oda vezetett, oda vezet a nagy politikai lobbyval, mindegy hogy mi csak rally ne legyen.
2012-03-01 23:16:20
Annyira felháborító dolgok történnek, amióta EZEKET megválasztotta az agyament tagság. hogy a jövőre nézve lenne egy tiszteletteljes kérésem. Lehetőség szerinnt a következő választáson egy diszkoszvetőt, vagy sakkozót, vagy akár a kertészfút valamelyik sorozatból válasszátok elnöknek. Bábunak bármelyik megfelel. A lényeg, hogy a ring dübörög a rallyt pedig elkúrtátok
2012-03-01 15:45:41
Kiváncsi leszek, hogy most az Endre 12 és a Balázs 11 szavazata mellett az az 1 szavazat különbség most jelent - e elfogadható új kiírás nélküli többségi szavazatot, mert magyon nagy a csend. Annak szért örülök, hogy Balázs a sok b@sztatás ellenére mindig segítőkész vagy és nem ment el még a kedved ettől az egésztől.
2012-02-12 14:20:35
Gyulay Zsolt, akit tavaly választottak meg a Magyar Nemzeti Autósport (MNASZ) elnökének elmondta, hogy az új sporttörvény érvénybe lépése számos feladatot ró rájuk:

"Megerősítjük a legális, MNASZ által szervezett versenyeket, ugyanakkor a rendőrséggel, az erdészettel és a Magyar Közúttal összefogva fellépünk a kalózrendezvények ellen" - fogalmazott. "Az egyeztetések már elkezdődtek. Ezen kívül az autósport kifehérítése és a rend megteremtése céljából április elsejétől bevezetjük az úgynevezett sportrendszámot a Nemzeti Közlekedési Hatóság támogatásával. A vizsgabázis az említett dátumtól itt a Hungaroringen kezdi el a működését, ahol a rendszám odaítélésén kívül az autók műszaki vizsgáztatását is elvégzik."
2012-02-12 13:54:24
Most nem veszem sértésnek, hogy engem együtt szólítasz meg kzsolttal, de ettől a cselekedettől jövőben légyszíves tartózkodjál. Én a Te illetve a versenyzők, valamint az amatőr versenyek pártján állok, míg kzsoltról tudjuk merre kavar. Majd figyeld meg a BAZ megyei rallye sprint és más olyan amatőr sorozatokat akik még nem "feküdtek" le az MNASZ - nek hogy a jövőben miként rendeznek, rendezhetnek versenyeket figyelembe véve a sporttörvényben rőgzítetteket. Kérdés persze, hogy a törvény mikortól válik hatályossá, de ha akarod utánnanézek és ebből megkapod a választ az FRT versennyel kapcsolatosan is.
2012-02-10 09:40:38
Egy kicsit tovább futtatva a gondolatot, eddig is szálka volt az MNASZ szemében az amatör versenyek rendezése, csak ezidáig a licencel rendelkező versenyzőket tiltották, hogy ilyen versenyeken indulhassanak különböző szankciók kilátásbahelyezésével. Azonban ez nem jött be, mivel azon versenyzők akik rendelkeztek MNASZ licencel más versenyautóval (mint amit megszokhattunk) indultak és mint a sötétben bújkáló ellenforradalmár kerülte (ék) a fotósokkal való kontaktust. Így maradt az MNASZ kezében egy adu ász a nézők biztonságára való hivatkozás. Ezt most jól kifundálták, gondolom Frank elvtárs minden követ megmozgatott a minisztériumoknál, hogy véghezvigye ördögi tervét ami nem kevés bevételi forrás lehet a semmiért.
2012-02-09 09:22:01
Igen aggasztó az amit a mostani vezetés produkál, ugyan hivatalba lépésük idelyén már megjósoltam, hogy ez lesz, de inkább lett volna lottó ötösöm. Most lehet jó zsíros pénzeket fizetni amatör versenyek megrendezéséért, a balesetekre amire hivatkozván bevezetik ezt a szabályt pedig nagy ívben sz@rnak, vagy a versenyautók és a nézők közé fog állni a Gyulai, Szamos, Frank.....stb.?
megjelent a Sporttörvény módosítása, melyben minden olyan versenyt, melyben a versenyzők, vagy nézők fokozott veszélynek vannak kitéve, csak az országos sportági szövetség előzetes, írásbeli engedélye alapján lehet megrendezni. Ez az MNASZ vonatkozásában azt jelenti, hogy Magyarországon autóversenyt csak az MNASZ előzetes, írásbeli engedélyével lehet rendezni. A törvény végrajtása érdekében az MNASZ létrehozta regisztrációs szabályzatát, annak érdekében, hogy a balesetveszélyes, a hazai autósportot veszélyeztető tiltott versenyek visszaszoríthatóak legyenek.
2011-11-15 13:11:56
Lassa itt is (MNASZ) el kellene kezdeni a vérfrissítést. A tisztelt urak élükön a kajak bajnokkal nem egészen váltották be a hozzájuk fűzött reményt (ez szól azoknak akik bíztak bennük). Az pedig tényleg felháborító amit a Cselényi Balázzsal művelnek, illetve nem is egészen vele, hanem a tagokkal, ahogyan az akaratukat semmibe veszik. Igazából most már nem az Endrének (Botka) kellene kihangsúlyozni a lemondást, hanem a tisztelt elnök úrnak és a mellette trónoló a székükhöz ragaszkodó elvtársaknak. Úgy látom Frank elvtárs és pribékei vezetésével a jövő év is a celebek éve lesz rally meg semmi.
2011-10-27 12:06:05
Igazad van, csak engem egy picit a pártállami időkre emlékeztet ez a mostani vezetés, mikor egy akkut alkoholista kommunista(vezető) párnázott ajtaján kellett kopogtatni. Miért is kellene (meg) tisztelni ezeket (tudom ezt nem illik) a mostani "vezetőket" akik még annyit sem tettek - tesznek a rallyért mint mondjuk Makkoshotykán Józsi bácsi a földműves. Lehet, hogy csak neked nem tűnik fel, hogy egy amatőr verseny ma már jobban szervezett és látogatottságban (nézőszám) is veri az ORB rendezvényeit. Bezzeg a ring (hungaro) dübörög igaz nem nézőszámban, köszönhetően Frank elvtársnak, de a nézői bevételeket (hiányt) kárpótolja a hazai celebek autóversenyzővé válása, nem kevés pénzért.
2011-10-02 10:04:26
Megy a rally magátol, de valyon merre, milyen irányba?
Persze, hogy nincsenek nagy szócsaták, mert azok akik a mostani politikai "elitet" választották a beteljesületlen igéreteikkel és egyébként a rally érdekeit tartották szem előtt most látják, belátják, hogy mekkorát tévedtek. Azok akik ez ellen a hozzá nem értő vezetés ellen voltak belefáradtak abba, hogy olyanokkal küzdjenek mint akik mondjuk a legnagyobb problémát abban látták, hogy a Nattán Gyuri fiatal.
Egyébként amióta a mostani vezetés irányítja az MNASZ-t egészen kivirágzott a Hungaroring egész évben komoly kihasználtsággal mindenféle kitalált (celeb) bajnoksággal üzemel a pálya. Ami a rallyt illeti, a versenyek egyre gyengébb szinvonaluak, érezhető a felsővezetés támogatásának hiánya (hozzá nem értése).
2011-06-28 09:25:09
Tényleg eredményes volt a lobbistákra szavazni bízni és hinni abban, hogy elismerést és állami támogatást kapjon az autósport.
Ezt magyarázza meg valaki, aki oly annyira írogatott a lobbiról (Gyulai, Rogán stb.), hogy is van az látványsport támogatási rendszer amit ők elképzeltek galambméretű agyukkal.
http://www.fn.hu/sport/20110628/elfogadtak_sporttamogatasi_torvenyt/
És hol van a sport (rally) rendszám? Ezt is olyan nehéz dolog elintézni?
2011-06-21 14:09:45
Ha egy kicsit (pár oldalt) visszaolvasol szerintem megkapod a választ kérdésedre. Ugyan most csöndben vannak az irigyek és a kétkedők, de ennek a fórumnak erről is kell szólnia mármint a gratulációkat illetően eredménytől függetlenül és így most a sikeres eredmény fényében.
Szép volt fiúk!
2011-05-13 12:01:41
Mivel nem vagyok egy mai gyerek, emlékeim szerint a sorozatbeli Vágási Feri nagyon szerény ember volt, néhány epizódban túlságosan is. Jó lenne ha neve mellett a karakterét is teljes egészében felvennéd. Volt pár küzdelmem ezen és más fórumon is de soha nem jutottam el odáig, hogy bárkit lehülyézzek. Sok esetben súrolod a türelmi zónát azonban úgy hiszem ennek ellenére nem írtam neked illetve rólad sértő megjegyzést, sőt mint ahogy írod még meg is kacagtattalak.
2011-05-13 10:51:03
Kedves Vágási Feri!
Látom a gazdasági válság a vállalkozásodat is elérte, nyomdászból (talán bér) tollnok lettél, az elhíresült magyar demokrácia pedig egészen megrészegített.
Gondolom jogutódja vagy az előző sorozathősöknek, hiszen kitiltásod után a fórumról következményeképpen felvonultatod a teljes szereplőgárdát (vajon meddig?). Azonban nem ártana tisztába lenned azokkal a dolgokkal amelyeket még ha akárkinek is hiszed magad nem tehetsz meg és azokkal a fogalmakkal amelyekért itt kardoskodsz. Ha van időd és kedved és visszaolvasgatsz ezen a fórumon, még annak ellenére sem torkollt olyan jellegű személyeskedésbe egyetlen egy parázsvita sem, hogy a másikat lehülyézték volna és olyan főleg nem ami egy sajnálatos tragédia kapcsán gusztustalan célozgatás tárgyaként felmerült. Javaslom ha egyáltalán még tovább maradhatsz ezen a fórumon tartsd be a szabályokat, előbb gondolkodj és utána írj, de minden estere iratkozz be egy média iskolába ott tanulhatsz etikát is mert az rád fér.
2011-05-12 21:43:52
Egyeseknek vissza kellene fogni a gyeplőt, mert olyan húrokat pengetnek Lipivel kapcsolatosan ami bármilyen fórumon megengedhetetlen, aki nem ismeri annak főleg, itt pedig ráadásul még nagyon gusztustalan is. A személyeskedés pedig idáig nem volt divat ezen az oldalon, függetlenül attól ki hová tartozik.
2011-05-12 10:20:50
Éppen ideje volt már, hogy befejeződjön ez a kis teleregény ezen a fórumon, amelyben egyébként sem volt teljes a társulat, hiányzott a teljes stáb így unalmassá vált. Valójában azt sem értem répa kollégának milyen tartalommal bírt a két hős levelezgetése. Most a Ti időtök van itt, dolgozzatok, bizonyítsatok, ne a múlton merengjetek.
2011-05-09 11:37:38
Azért arról sem szabad megfeledkezni, hogy a Mini Wrc megjelenésével és jó szereplésével megosztott lett az élmezőny, kevesebb lehetőség maradt az első tízben való végzéshez. A VW Polo Wrc megjelenése is tovább fogja tizedelni az esélyt illetve a lehetőségét annak, hogy egy S2000 versenyautó a legjobb tízben eredményt érjen el, így marad számukra a kategória győzelem. Persze jó magyar szokás szerint az összetetten kívüli eredmény nem eredmény, mert nekünk egyenesen Loeb skalpja kell.
Azért mert technikai hibából adódóan Frici nem tud eredményeket szállítani, azért nem kell mindjárt eltemetni, remélem rövid időn belül kinövi gyermekbetegségeit a Fiesta, és együtt szállítani fogják a várva várt sikereket, eredményeket. Azok akik itt ezen a fórumon Fricire hurrognak példát vehetnének arról a több milliós rajongótáborról amely tábor a szerintem legnagyobb VB-s szégyen az Amerikai műmájer youtube sztárt isteníti, mind ezt annak ellenére teszik, hogy összességében a fiúnak nem volt még egy épkézláb versenye sem.
2011-05-09 11:37:38
Azért arról sem szabad megfeledkezni, hogy a Mini Wrc megjelenésével és jó szereplésével megosztott lett az élmezőny, kevesebb lehetőség maradt az első tízben való végzéshez. A VW Polo Wrc megjelenése is tovább fogja tizedelni az esélyt illetve a lehetőségét annak, hogy egy S2000 versenyautó a legjobb tízben eredményt érjen el, így marad számukra a kategória győzelem. Persze jó magyar szokás szerint az összetetten kívüli eredmény nem eredmény, mert nekünk egyenesen Loeb skalpja kell.
Azért mert technikai hibából adódóan Frici nem tud eredményeket szállítani, azért nem kell mindjárt eltemetni, remélem rövid időn belül kinövi gyermekbetegségeit a Fiesta, és együtt szállítani fogják a várva várt sikereket, eredményeket. Azok akik itt ezen a fórumon Fricire hurrognak példát vehetnének arról a több milliós rajongótáborról amely tábor a szerintem legnagyobb VB-s szégyen az Amerikai műmájer youtube sztárt isteníti, mind ezt annak ellenére teszik, hogy összességében a fiúnak nem volt még egy épkézláb versenye sem.
sandokan hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 113 hozzászólás • 6 oldal
  
  
  
 
  
  
H K Sz Cs P Sz V
121314 15 161718
19 20 21 22232425
26 27 28 29 30 3101
02 03 04 05060708
091011 12 131415
2024.08.23-24.

részletes infóink

2024.08.22-25.

részletes infóink

2024.08.24-25.

részletes infóink

2024.09.06-08.

részletes infóink

2024.06-2024.11.

részletes infóink

k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k