Drift Masters 2024 Round 5 Hungary, RabócsiRing, Máriapócs
rallysjociCZ
Nagy Józsi
2015-02-01 22:21:20
utolsó bejelentkezése
rallysjociCZ

429 hozzászólás
1 kedvence van és 3 tag kedveli őt
még nem töltött fel képet
Összes oldal:
723050080
Napi oldal:
149359
Jelenleg:
2980
Regisztrált:
0
h i r d e t é s
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

Share |
rallysjociCZ hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 429 hozzászólás • 22 oldal
2011-06-07 10:49:49
Igen, köszönjük Norbinak ezt a hétvégi élményt. De sajna a bukásánál nagyot hibázott. lehet ez a rutintalanság. Ne fogják az előtte menő fékezésére, mert ott a füvön nem lehet megelőzni az élpilótákat, de még a végét sem. Hogyan akart kanyarodni? Belsőről kezdve?
Na mindegy. Jövőre már biztos nem látni ilyen cselekedetet tőle. Nagyon jó érzés hogy van kinek szorítani a sorozatban!!!
2011-06-03 09:44:00
Duen. Kikinyt meg a Nagy lacát fotózd már le, hogy legyen nekik kép a fészbukra :-)
laca az Albertivel indul :-)
2011-05-23 09:39:04
Köszi BZ és Csííííz. Nem tudom mi lenne velünk nélkületek.... Gratulálok, és várjuk a sziráki videót....
2011-05-12 22:07:58
Én csak nevetek ezeken a szánalmas embereken. Volt szerencsém Lipivel beszélgetni egy rallyn, és nagyon jó embernek ismertem meg, aki él hal a sportért. Tisztelem Őt azért amit tett a rallyért. De úgy látom a teleregény szereplőinek ez a szó ismeretlen. De nem is baj. Pont le sza.ro.m hogy mit mondanak az ilyen trógerek. Mindenki ott néz rallyt ahol jól érzi magát. Mindenkinek lehetősége oda menni ahová akar, és pénze engedi. Az a tény hogy nálunk az ilyen senkiháziak miatt már egyre kevesebb a néző, és nem csak a film szereplőire gondolok Pláne olyan ne szövegeljen, aki nem oly régen van a rally közelében...
Zsolti. Köszi!
Sebylaci. Megmondom őszintén, hogy ha nem nyaltak volna a másik oldal szerkesztőjének, akkor már több ember lenne kitiltva. De vannak olyanok, akik azt hiszik magukról, hogy mindent megtehetnek. Nem csak én mondom azt, hogy szánalmas amit egyesek csinálnak.
2011-05-12 14:11:04
Már vártam. Endre nem nekem csinálta a fórumot, óriási tévedésben élsz. Nem beszélve arról, hogy a kitiltásom az nem egy ember műve volt. Egy bizonyos csoport sírt, mert már nem tudtak reagálni az írásokra. De ez már mindegy. Egyébként ugyanúgy megy az okoskodás a MÁSik fórumon, ha lehet ilyet írni, még jobban osztanak egyes versenyzőket. Sokkal jobb nem lett az a fórum, sőt. Ha olvasdo, akkor tudod miről beszélek. Tehát csak az a pár emberke járt jól a kitiltásommal, akiknek szúrtam a szemét.
Itt pedig tűrhetetlen volt, amit a "szomszédok" műveltek.
2011-05-12 14:11:04
Már vártam. Endre nem nekem csinálta a fórumot, óriási tévedésben élsz. Nem beszélve arról, hogy a kitiltásom az nem egy ember műve volt. Egy bizonyos csoport sírt, mert már nem tudtak reagálni az írásokra. De ez már mindegy. Egyébként ugyanúgy megy az okoskodás a MÁSik fórumon, ha lehet ilyet írni, még jobban osztanak egyes versenyzőket. Sokkal jobb nem lett az a fórum, sőt. Ha olvasdo, akkor tudod miről beszélek. Tehát csak az a pár emberke járt jól a kitiltásommal, akiknek szúrtam a szemét.
Itt pedig tűrhetetlen volt, amit a "szomszédok" műveltek.
2011-05-12 12:23:13
vágásiferi, lenkenéni, takibácsi. Van még név a sorozatból. Sajnos humorod az nincsen, mivel az első két nick neved tulajdonosa már elhunyt, és valamiért azt sejtem, sokkal mélyebb nyomot hagyott az emberekben mint te. javaslom válaszd inkább valamelyik horror film szereplőit, sokkal több agyad nincsen mint a filmbéli szereplőknek. Nem színészeknek, eljátszott szereplőknek. Gondolom így már érted majd. Lipine egy nagy előnye van veled szemben. Ha megjelenik a gyorsaságikon, akkor szeretik az emberek, beszélgetnek vele, és egy lexikon, amit itt a fórumon, szívesen olvasnak az emberek. Ellenben veled, akinek muszáj lesz hetente újabb neveken gondolkodni, mert letiltanak állandóan. Igen, sok knédlit ette, és remélem fogok is. Szerencsére nem voltál a közelben, hogy mindenkinek aki éppen velem evett, elvedd az étvágyamat a gusztustalanságaiddal. Pá.
Remélem már csak órákig vagy itt az oldalon, és megint bas.zkódnod kell majd a regisztrációval.
2011-05-12 08:27:58
Répa. Te így látod, más úgy. De azért a Lipit bekóstolni..... Főleg úgy, hogy megbecsült színészek nevei mögé bújni, és szégyent hozni a nevükre... Gusztustalan. Majd az embereket le hozzá nem értőzni...
2011-05-09 09:57:39
Tanak nagyon nagy kéz, és ilyen lesz a Kruuda is. Kb 2 éve emlegettük a MÁSik fórumon, a sok okos lehurrogott minket, mert akkor még "csak" hondával mentek.na de hogy?? Ezek a srácok a rallyért élnek, életük a versenyzés, a saját kocsijuk. ne hasonlítsuk össze fiainkkal. Örülni kell annak hogy képviselnek bennünket. Örüljön az aki szimpatizál velük, ne szóljon az, aki nem csípázza őket. Egyszerű a képlet.
2011-05-09 09:51:51
Ti is jöttök Sibera???
a Cseh ismerősök nagyon a hvzodna gyorsot emlegetik. Vagyis a slusovicét :-)
Mi oda megyünk valószinű.
2011-05-01 20:07:42
daniel.
A Botka jó helyen állt, most kizárták. Kérdezz rá, hogy egy micsuval, a komplett stábbal mennyibe kerül egy ilyen egy napos verseny. Keveset írtam a milliókkal.
2011-05-01 19:03:45
Aha. Tényleg jó helyre álltál te hü..gyerek.Örülj h ennyivel megúsztad, és nem lesz semmi abból, hogy milliókat basz.tál el a pilótának.
2011-05-01 11:52:49
Dest. Örülj hogy élsz. Nem hiszem hogy valaha voltál rallyn. Ha lettél volna, nem állnál olyan helyre, ahol a képen szerepelsz. Én a helyedben nagyon meghúznám magamat, és mélységes elnézést kérnék mindenkitől.Gyanítom sokan nem bocsájtanának meg.
2011-04-29 12:53:49
Köszi a választ. Én, naívan azt gondoltam, hogy az angolok gyátják csak a kittet, és csak evo10 hez van.
2011-04-29 09:40:36
HI!
Asi mester azt nyilatkozta, hogy az r4 es kit benne van a kocsiban, és r4 es kategóriában nevezett. Nem azt nyilatkozta a múltkor az az angol cég aki gyártja a kittet, hogy még nincs meg az evo9 hez csak az evo 10 hez??? Lehet benéztem valamit, és ezzel a kérdéssel nem szeretnék vitát nyitni a pilótáról, csak kíváncsi vagyok, hogy olvasta-e valaki más is a gyártó írását. http://www.rallysport.hu/info/2011/04/04-28-hu_asi_miskolc_rally_elo.htm
2011-04-19 18:19:28
Dani. Tesók lennénk? Kötve hiszem...
Olvasd el és értsd a pécsi irc futamról írottakat. Kívánom h jól sikerüljön, mert ha nem, komoly bajok lesznek. Így sem jön senki hozzánk szívesen. Pech sem fog többet jönni. A Szlovák mezőny sem veszi jónéven, hogy nem kívánatosaknak nevezték őket az okosok. Máshol ahol kevés induló van a gazdasági dolgok miatt, ott szövetséget kötnek a környező országok szövetségeivel, hogy fogjanak össze, és rendezzenek közös versenyeket. Lásd Luzicské Hory sprint, 152 nevező. Lengyel, Német, Szlovák Cseh Ukrán pilóták. Nálunk Ők is csak terhek lennének. Ez a szomorú. Vagy csak egy példa itthonról. Sprintek... Népes mezőny, jó rendezés, sok néző...
2011-04-16 11:19:27
Takibácsi, és az összes szomszédok sorozat szereplője. Nagyon rossz humorérzékre vall a nick választás, főleg úgy hogy már nem élnek. Egy dolgot szögezzünk le. Nem én tettem tönkre a magyar rallyt, hanem akik marják egymást, remegnek a pénzért, az anyagi juttatásokért, és bármire képesek a húsosfazék közelében maradásáért. Továbbra is állítom, szégyen a hazai autósportra nézve ami itt folyik. Igen, már régen cseh fan vagyok, mert ott lehet előre tervezni, a nézők tájékoztatása tökéletes, a versenyzők is tesznek a nézők szórakozása érdekében sokat, és jó gyorsok vannak, melyeket minden évben variálnak.
Igen, az időterv ott van az oldalon, gyorsok nélkül. Vagyis a gyorsok nevei nélkül. Utoljára
mikor néztem, ez így volt.
Még annyit, hogy azért mert valaki versenyzik, vagy rendez, vagy mnasz tag, még nem garantálja azt, hogy ért, jobban ért a rallyhoz mint egy néző, vagyis volt néző. Sz.artok a nézőkre, a versenyzők nagy többségére, a falvak alkóira, ahol a verseny keresztül megy. Vagy ki van fizetve minden megigért pénz? Nem azért nem adják oda a gyorsokat mert nincs a gyors, vagy a szemét begyűjtés, vagy pár dolog kifizetve?? Mindegy. Sok embertől aki itt májerkedik, hogy ő ezen meg azon az oldalon áll, és az a jó, majd jönnek az ellenfelek, szerintük ők állnak a jó oldalon, közben meg marad a nagy kaki a rally táján, nos ezektől jóval korábban volt több közöm a rallyhoz. De ne firtassuk ezeket, mert ez a múlt, nektek, kedves okoskodók pedig a jövővel kell foglalkozni, mert az van veszélyben.
Rozi! :-)
Az a veszély nem áll fent h kimegyek egy első osztályú versenyre, lehet az bármelyik hétvégén, csak idegesít, hogy itt megy az osztás, közben meg haldoklik az a sport, melyért százezrek voltak régen meghalva. Teljesen új emberek kellenek a vezetőségbe, olyanok, akik egyik félhez sem húznak, pusztán profi szervezők. Takaróznak itt a múlttal. Ez olyan mint a foci. Egy nagy különbség van az európai foci és a magyar foci között. A mieink még mindig puskással példálóznak, a külföldiek pedig a mostani nagy sztárokkal, idehaza még a régi rallykat rally versenyzőket emlegetik, a fiatal tehetségek helyett. A múlt nem fog csodákat tenni itthon, és nem biztos h a múlt akkor nagy szaktudással rendelkezik, nem biztos az, hogy a múlt nem a saját érdekeit nézi. Kívánom hogy a pécsi irc ne legyen egy akkor égés, hogy soha nem lát a hazai néző még csak külföldi rendszámot sem.
2011-04-15 18:51:08
Uraim. A marakodás helyett, inkább azzal foglalkoznának, hogy adatokat közölnek a Miskolc rallyról. Mert az augusztusban lévő Barum rallyról már az időterv is megvan, Önök pedig a jövő heti versenyről nem tudnak egy időtervet közzétenni. Nem acsarkodni kell, vagy ha csak ennyit tudnak, akkor adják át a helyüket olyanoknak, akik nem a megélhetésért teszik azt,amit. Jelen esetben a semmit. Nem csoda hogy senki külföldi nem jön hozzánk szívesen versenyezni.
2011-04-15 18:51:08
Uraim. A marakodás helyett, inkább azzal foglalkoznának, hogy adatokat közölnek a Miskolc rallyról. Mert az augusztusban lévő Barum rallyról már az időterv is megvan, Önök pedig a jövő heti versenyről nem tudnak egy időtervet közzétenni. Nem acsarkodni kell, vagy ha csak ennyit tudnak, akkor adják át a helyüket olyanoknak, akik nem a megélhetésért teszik azt,amit. Jelen esetben a semmit. Nem csoda hogy senki külföldi nem jön hozzánk szívesen versenyezni.
2011-04-15 18:51:08
Uraim. A marakodás helyett, inkább azzal foglalkoznának, hogy adatokat közölnek a Miskolc rallyról. Mert az augusztusban lévő Barum rallyról már az időterv is megvan, Önök pedig a jövő heti versenyről nem tudnak egy időtervet közzétenni. Nem acsarkodni kell, vagy ha csak ennyit tudnak, akkor adják át a helyüket olyanoknak, akik nem a megélhetésért teszik azt,amit. Jelen esetben a semmit. Nem csoda hogy senki külföldi nem jön hozzánk szívesen versenyezni.
rallysjociCZ hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 429 hozzászólás • 22 oldal
  
  
  
 
  
  
H K Sz Cs P Sz V
121314 15 161718
19 20 21 22232425
26 27 28 29 30 3101
02 03 04 05060708
091011 12 131415
2024.08.23-24.

részletes infóink

2024.08.22-25.

részletes infóink

2024.08.24-25.

részletes infóink

2024.09.06-08.

részletes infóink

2024.06-2024.11.

részletes infóink

k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k