RALLYCROSS VILÁG- ÉS EURÓPA-BAJNOKSÁG - Kárai Trans World RX of Hungary - 2024.07.27-28
KicsiBé
KicsiBé
2011-03-22 22:06:52
utolsó bejelentkezése
KicsiBé

3 hozzászólás
nincsenek kedvencei és őt még senki nem jelölte kedvencnek
még nem töltött fel képet
Összes oldal:
710548356
Napi oldal:
298617
Jelenleg:
2936
Regisztrált:
0
h i r d e t é s
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

Share |
KicsiBé hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 3 hozzászólás • 1 oldal
2011-03-22 09:46:43
Kedves Fórumozók!
Hát nap, mint nap olvasom a hozzászólásokat és igyekeztem eddig szó nélkül hagyni. Viszont, ahogy jelennek meg az újabb és újabb levelezgetések... hát nem tudom... Szóval felháborító, ami itt megy. Akik a Frank vonalat akarták, tessék megkaptátok. Kellett ez nektek. Most jó így?? Akkor most is legyetek okosak. Vagy azt tüztétek ki magatoknak napirendi célnak: HOGY TUDJUK MINÉL HAMARABB TÖNKRE TENNI A RALLYE SZAKÁGAT? Ezt az örömet nem kapjátok meg. Úgy gondolom elég erős a rallye és vagyunk annyian, hogy össze fogjunk.

Kedves Szamos Úr!
- Arra szeretnénk választ kapni, hogy egy 3 hónapja hihetetlen nagy gőzerővel és tenni akarással bíró szakágvezetőnket miért kellett folyamatosan sakkba állítani, miért kérték olyanra fel, aminél már azt kellett éreznie, hogy ehhez a gusztustalan dologhoz Ő már nem adja a nevét?
- Nem arról volt szó, hogy nem szólnak bele a szakág vezetésbe? Ehhez képest olyan információkat és utasításokat kapott, ami inkorrekt.
- Miért van az, hogy minden titokban megy és mindenről az MNASz hivatalos oldaláról kell értesülnünk, aztán rádöbbennünk, hogy egy újabb átverés van?
- Miért nem kívánatos személy a Tóth Imre? Úgy gondoljuk nagyon jól képviselte a rendezők érdekeit. Ezt a szerepet is most már át akarják venni? Milyen egyéb okokból gondolták úgy, hogy nem nevezik ki semmilyen "feladatra"?
- Azt el tudják viselni, hogy az ex-RSB ( szontyoli ) saját önszántukból éjjel-nappal azon dolgoztak, hogy egy új, jó felépítésű RVSz-t hozzanak létre, ami működőképes lehet, ezt elfogadtatták az IB-vel, majd az Elnökséggel és most meg nagy mellénnyel maguk akarják alkalmazni?
- Úgy gondolom, hogy a rallye szakág nem KÉT versenyzőpárosból áll. De amint az előzmények mutatják, csak e két páros érdekeit helyezték szem elé. Vagy azt az igéretet kapták, ha minél több szavazatot szereznek, akkor mindent úgy fognak Önök intézni , hogy Asi és Kazár párosnak legyen előnyös? És a többiek nem fontosak?
Van még mögöttük pár versenyzőpáros!!!!
- A sportfelügyelői névjegyzékben megtalálható Ön szinte minden szakágnál. Ha már a rallyet romba akarják dönteni, azért a többi szakágat pl. a terep-rallyet működőképessé fogja hagyni? Nagyon bizunk benne, hogy nem akarnak több szakágat élvezhetetlenné tenni!!

Tudod ASI egy rohadt nagyot csalódtam/csalódtunk Benned. Eddig is egy nyálas voltál, de, hogy még a nyelved is ilyen hosszú a Kazárral együtt...hát ezt nem gondoltam. Így eltíporni a versenyzőtársaidat... SZÁNALMAS vagy. Mi a célod? Hogy inkorrekt módon bajnokságot nyerj? A tavalyi év is gusztustalan módon telt. Az meg személyesen felháborító, hogy egy olyan embert kérsz meg szabályalkotásra, akinek nem valószínű, hogy joga lenne erre. És még azt várod, hogy bárki is szóban álljon veled???
Az meg jellemző, hogy ezek után egy gerinctelen embertől származható (TŐLED) az, hogy az Alapkiírásban leirtak szerinti eljárást követve, egyenesen ˝kampányt˝indítasz az ellen, hogy az amúgy is rendezett Arad rallye nevű futamot az új Elnökség ne engedélyezze a végleges
versenynaptárban.
Nekem evvel kezdődött a felháborodásom, aztán, hogy ketten megbeszélve intézitek az RVSz-t és ezt előterjesztitek a Szamos Úrnak....., na ekkor már kiverte a biztosítékot. Hogy is van ez most?? Asi, te nem ebbe a mezőnybe vagy való! Mindenkit ki akarsz irtani magad körül. Csak az szemétség tőled, hogy olyan embert irtottál ki pl az ATB-ből, aki mindig is segítségedre volt. Ezt már elfelejtetted??Kíváncsi lennék egy VB mezőnybe, ha megtudnák, hogy ilyen alattomos vagy, mennyien fogadnának be, illetve túrnának ki. Valószínű én meg emellett kampányolnék!

Ugye ismerős???
blg hozzászólását idézném:

Tisztelt grf !
Várjuk a reagálást...
Ez a levelezés nem ismerős

,, Szia Miklós!
Csatoltam egy javaslat csomagot az RVSZ tervezet-re reagálva, aminek nagy részét Nattán Gyurinak is eljuttattam kb 3 hete.
Asival egyeztettem, neki ugyanezek az észrevételei és javaslatai!
Az áthúzott az eredeti szöveg, pirossal az új szöveg, kékkel a saját megjegyzéseim!
üdv. Grátz Ferenc."

Szánalmas vagy Grátz Feri! Asival egyeztettél? Ki az az Asi? És a többi versenyzők? Velük nem kellett volna egyeztetni? Ők talán valami más bajnokságban indulnak? És te kinek tartod magad, hogy RVSz-t alkoss? Nagyon várjuk a választ!

Gyurma!
Te meg ne hibáztasd magad, senki nem gondol rosszat, sőt maximálisan kiállunk melletted és ne legyen bűntudatod velünk szemben. Te és az RSB tagjai mindent megtettek és a tenni akarás is meg volt, csak egy olyan Elnökség alakult ki, akik nem foglalkoznak avval, hogy sportszerűen szeretnétek eljárni, csak avval, ahogy az a 2008-as Mecsek rallyen készült Frakkos kép is szimbolizálja.
Én megemelem a kalapom előtted és úgy gondolom a többiek nevében is megköszönöm ezt a kemény, sajnos igen rövid korrekt szakágvezetést. Én nem ismertem eddig a rallyesport történetében ennyire maximalista szakágvezetőt, aki valóvan kiállt a versenyzőkért! Nagyon sajnálom, és elszomorító :(( Hajrá Gyurma, csak a jót tudjuk elmondani rólad!!!

Ami számomra érdekes, ha már telefonos "közvéleménykutatás" történt az ideiglenes szakágvezető megválasztásáról, akkor legalább pár mondatban megszólalhatott volna, ennek ellenére Ő is csak csendben lapít.

Kedves Botka Endre szakágvezető Úr!
Kérnénk legyen kedves pár mondatban jellemezni a helyzetet és kérjük informáljon mindent az elkövetkező időkről. Nagyon megköszönnénk! :)


Végezetül:
Szamos Úr, kérnénk szépen egy Sportszakmai Alelnök Úrhoz méltó módon tájékoztatni a fent leírtakról és továbbiakban ne a színfalak mögött menjenek ezek a dolgok.

Üdvözlettel!
2011-01-31 22:51:59
rheart,
miből gondolod, hogy ez nem történt meg? Hm?
Bocsi, te most fikázni szeretnéd? Valahogy most ez jön le az irományodból. Szerinted miért írtam, hogy méltó módon zárult a 2010-es év? Nem gondolnám, hogy ennek itt most helye lenne.
Mielőtt beírsz ilyet kutakodj egy kicsit a hosszútávú memóriádban, amit nem hiszem, hogy hosszú ideig kellene keresned, nincs olyan mélyen... csupán csak 12 hónap telt el a legutóbbi szuper színvonalas díjátadó óta. Szóval, Kokó (illetve Roni) milyen színvonalas díjátadót tud szervezni? Olyat, hogy a többség inkább kint tartózkodik, mint bent, hogy nehogy össze tapossák egymást a szuper kis sátor alatt?
Én csak annyit mondok, ülj le egy sarokban, gondolkodj el a jelenlegi helyzeten, fény fog derülni arra, hogy kiknek köszönhető, hogy idáig jutott autósport. És ott vannak azok a fiatalok, akik mindent meg tesznek azért, hogy jól érezd te, a barátaid, mindenki, aki el látogat versenyre és azok a versenyzők, akik a céljaikat fogják tudni elérni.
Most is azt mondom, hogy gratulálok, minden elismerés a Tietek!!! Hajrá!
2011-01-30 18:33:42
A tegnap megtartott rally díjkiosztóról említenék pár mondatot nektek.
A folyamatos támadások és lemondások mellett én azt gondolom, hogy "az a néhány ember" aki a sportért dolgozik igen színvonalas rendezvényt hoztak létre. A tavalyi "sátras" díjkiosztóval szemben a célnak megfelelő rendezvény helyszínen tartották meg, ahol kellő méretű és elrendezésű fogadóhelység tárult elénk. A színvonalas rendezvényt hasonló minőségű catering szolgáltatás kísérte. Gyönyörű serleges hada sorakoztak és a háttérben áldozatos éves munkát végzőkről sem feledkeztek meg.
Én úgy érzem, hogy az új RSB Vezetőség mindent meg tett azért, hogy az előző év méltó módon záruljon, hisz nem hiszem, hogy Ő feladatuk lett volna meg. Nekem e rövid idő alatt már a második pozitívum, amit tapasztalok a nyilvánosság előtt. Látszik, hogy Ők tenni akarnak a rallyért.
Minden elismerésem a Tietek és hajrá Fiúk csak így tovább!!!
Bízom benne, hogy mások is így gondolják és nyitott szemmel járnak! kacsintok
  
  
  
 
  
  
H K Sz Cs P Sz V
15 16 17 18192021
22232425262728
29 30 31 01020304
05 06 07 08091011
121314 15 161718
2024.07.19-25.

részletes infóink

2024.07.27-28.

részletes infóink

2024.07.27.

részletes infóink

2024.08.01-04.

részletes infóink

2024.08.04.

részletes infóink

2024.06.21-11.05.

részletes infóink

k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k