RALLYCROSS VILÁG- ÉS EURÓPA-BAJNOKSÁG - Kárai Trans World RX of Hungary - 2024.07.27-28
hoka
horváth kázmér
2014-01-19 23:25:42
utolsó bejelentkezése
hoka

7 hozzászólás
nincsenek kedvencei és őt még senki nem jelölte kedvencnek
még nem töltött fel képet
Összes oldal:
710863617
Napi oldal:
308933
Jelenleg:
2450
Regisztrált:
0
h i r d e t é s
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

Share |
hoka hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 7 hozzászólás • 1 oldal
2014-01-19 23:25:18
Még egy kis infó, Kedves Álnév!

Ha engem kérdezel, a díjkiosztó 2015 vagy 2016 januárra tervezve ha minden jól megy, licenc díj pedig nem lesz,tehát ingyen versenyezhetsz.
2014-01-19 23:14:33
El kell szomorítsalak, nem a Moci vagyok.Szerintem ő nem írogatna ide. Nem futtatom, de nem szeretem a valótlanságot.Nekem csak az nem tetszik,ha igaztalanul vádol bárki bárkit.
2014-01-19 22:25:48
Matek mkinek, alias Csep…

Fura ezt most tőled itt hallani,mert a nem tetszésedet szemtől szembe kinyilváníthattad volna a közgyűlésen. Ott egyedül a K.Zs.-ben volt annyi becsület,hogy felálljon és megpróbáljon valamilyen szánalmas kifogásokat felhozni a Moci „bűnlajstromán”. Ő legalább megadta a lehetőségét,hogy válaszolhasson rá. Benned még ennyi sincs? Szerintem te a csapkodós lepkét húztad magad után,amikor a Móci megnyerte az első hegyi bajnokságát 1975-ben. A 80-as és a 90-es évek egyik legeredményesebb és népszerűségnek örvendő ( na nem az irigy versenyzők körében ) autóversenyzője volt. Mellékesen a Posta Bank lízing cégét vezette, az AMG Mercedes kelet-európai képviselője volt, 18 évvel ezelőtt létrehozta és azóta is elnöke a legnagyobb rendőrséget támogató közalapítványnak. Széleskörű kapcsolati tőkével rendelkezik és ezt bármikor hasznosította a lobbyzásai érdekében. Az ajtók mindig neki nyíltak ki és a mai napig sem csukják be előtte. Te, mint a marcipán kutyája,nem is értem hogyan ugathatsz, hiszen a gazdád megígérte az elnöknek,hogy a békesség kedvéért vissza teszi rád a szájkosarat. Semmiféle erkölcsi alapod nincs az eddigi teljesítményeid alapján,hogy fikázd a mocit,aki az alelnöksége óta, többet tett az autó sportért,mint bárki más az elmúlt években. Az FIA-val kapcsolatosan csak annyit,hogy a Móci bizalmasa, a jelenlegi elnöknek, Jean Todt-nak. Jó lenne,ha nem a hazug sárdobálást folytatnád, hanem ezt az energiádat a vállalt kötelezettségeid teljesítésére fordítanád.
2014-01-15 21:57:06
Tényleg csak nekem tűnt fel az a cseppet sem elhanyagolható tény a közgyűlésen,hogy az új sportszakmai alelnök jelölése elött Katona és a csapata fogta magát és haza sétált. Annyi becsület nem volt bennük,hogy feltegyék a kezüket az elnök által delegált ember megszavazására! Akkor most ki a becstelen és kivel???
2014-01-15 21:17:56
Hát? Ez egy szép kis történet! Lemondott, mert a tagság ellne mert szólni. Valóban így kell érdeket érvényesíteni? Ha igen, akkor azt úgy hívják,hogy diktatúra. Valamiért mégsem volt minden szép és minden jó...?!
2014-01-15 13:20:29
Hihetetlenek vagytok! Nem látjátok, hogy ez csak egy kívülről generált káosz? Nem megy itt más, csak megsértődés, hiszti, és dac. A marcipán kirohanásával kezdődött minden! Ez a férfi álruhába bújt hisztérika, megcsinálta a cirkuszt, senkivel és semmivel nem törődve lemondott. Hogy tehet ilyet egy felelősség teljes ember? Ja! Ő nem az! Ok! Most meg kívülről dörzsöli a kezét és röhög magában!? Nagyon gonosz! Azután, jön az elnökünk! Azt is értem, ha az elnöknek elege van. Ő nem kötődik ehhez a sportághoz, még ezt is megértem. De biztosan így kell itt hagyni egy szövetséget, akik bíztak benne, szerették és elismerték? Nem ment át az alapszabály módosítás, majd nem választották meg az általa delegált sportszakmai alelnököt. Ok. Dühös. Ekkor ez a megoldás orientált viselkedés? Megsértődöm? Lemondok? Inkább azon kellene elgondolkodni,hogy amikor marcipán távozott, közölte, hogy struktúra váltásra van szükség tisztában van vele. Az elnök úr is kijelentette, hogy szükséges lépés az alapszabály módosítás. Mindenki látja,aki nem vak, mégis ezen megy a huza-vona. Mikor, Miért, Ki, Kivel? Ezek kisstílű játszmák, hiúsági kérdések, dacból válaszokkal. Felül kellene végre emelkedni ezeken az önös érdekeken és végre támogatni kellene azokat akik előre szeretnék mozdítani a szekeret. Tök mindegy ki az! Akinek az eszébe jut, hogy hogyan lehetne jobb. Egyébként meg, ilyen úgyis ritkán adódik, hogy most aztán még „próba idő” is lenne, hiszen ebben az évben ki lehetne próbálni és ha jó akkor marad, ha nem, akkor az év végi kötelező újra választáson lehet más alternatívát benyújtani. De ez a csakazértis…?! Normális alternatíva, más ötlet és javaslat nélkül, csak mint a 3 évesek ellenkezni ?! Minek? Elnök Úr! Most Ő is elrohan, mert durcás lett! Újabb dackorszak. Nem akkor kellett volna a sarkára állnia,amikor a Sz…s hisztizett? Hogy engedhette,hogy lemondjon? Vagy ha engedte,mert neki sem kellett, akkor karakánul vigye végig az egészet. Minden tiszteletem az övé,mint olimpikon sportolóé,de mi lett vele? Nem hiszem,hogy olimpiát lehet nyerni kompromisszum nélkül! Küzdjön! Értünk és a szövetségért. Szerettük, szeretjük. Bíztunk benne. Miért hisz azoknak, akik 20 éve játsszák ezt a húzd meg, ereszd meg játékot? Akiknek valóban a megélhetése, a léte múlik azon, hogy „körön belül” maradjon? Egyébként szerintem csak a főtitkár vesz fel zsíros fizetést, az elnökség társadalmi munkában dolgozik. Persze aki több évtizede vezető tisztséget tölt be fizetés nélkül az meg kell éljen valamiből?! Hoppá! Milyen furcsa? Csak nem az autóversenyek egyes rész feladatait látja el az életét fenntartó zsíros jövedelemért? Így szerintem azt is mondhatjuk, hogy akkor ő, mégsem ingyen dolgozik.
Azt mondjátok a Móczár meg mit nyomul. Remélem ez a „magyar virtus” nem férkőzött be a sportba is! Irigység – féltékenység! Szomorú ha már itt is felüti a fejét! Nem hogy örülnénk annak, hogy van egy őrült, aki szemmel láthatóan él-hal ezért a sportért, eredményes autóversenyző volt, ismerik őt sokan itthon és külföldön egyaránt. Végre valaki, aki valóban értünk akar tenni valamit és nem fizetésért, nincsen ide köthető vállalkozása, tehát nem innen akarja biztosítani a létfenntartását és ráadásul hiteles is. Had nyomuljon! Minden országban örülnének annak, ha egy eredményes, volt autóversenyzője képviselné a saját szövetségét! Mennyire jó lenne, ha évek múlva, amikor Michaelisz Norbi abbahagyja a versenyzést, részt vállalna a vezető tisztségviselők között! Azt kérdezitek,hogy miért ment külföldre és ki kérte erre. Ez komoly? Ez a feladata! Benne van az alapszabályban, mint feladatköre. Olvasd el!
Sajnos,azt kell mondanom, hogy aki acsarkodik és csak azért talál ki mindenféle valótlanságot, hogy jót szórakozzon, az inkább kerülje el a sportot, mert nem barátja, hanem ellensége az autóversenyzésnek!
szontyoli
2014-01-15 11:44:57
mérges
hoka hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 7 hozzászólás • 1 oldal
  
  
  
 
  
  
H K Sz Cs P Sz V
15 16 17 18192021
22232425262728
29 30 31 01020304
05 06 07 08091011
121314 15 161718
2024.07.27-28.

részletes infóink

2024.07.27.

részletes infóink

2024.08.01-04.

részletes infóink

2024.08.04.

részletes infóink

2024.06.21-11.05.

részletes infóink

k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k