RALLYCROSS VILÁG- ÉS EURÓPA-BAJNOKSÁG - Kárai Trans World RX of Hungary - 2024.07.27-28
Sibera
S. Mmmm
2015-05-02 22:00:11
utolsó bejelentkezése
Sibera

412 hozzászólás
5 kedvence van és 4 tag kedveli őt
még nem töltött fel képet
Összes oldal:
710591724
Napi oldal:
37040
Jelenleg:
3016
Regisztrált:
0
h i r d e t é s
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

Share |
Sibera hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 412 hozzászólás • 21 oldal
2010-08-23 20:50:48
kicsit lemaradtam... Prokop autóját viszik japánba... így csak néző lesz.
2010-08-23 18:09:42
Eddig úgy néz ki, eső is várható. előrejelzés Itt

Prokop reménykedem elindul, Német futam után dönt.. Fiatokért kár, hogy nem lesznek, viszont a lehetséges Lengyel Bajnok Kajetanowicz a subaruval bevállalta! Igaz Bohemián kapott 4-5percet, de azért az otthoniakat meg-meg veri. Videók alapján elég lobogósan közlekedik, remélem Pech-el hasonló stílusban látom:)
2010-08-21 17:50:45
Asiék megcsinálták. ... és úgy néz ki a nagy dilemmára is pontot raknak, nem zárták ki most sem.
S2000-ek tiszta szégyen. Örüljenek Asi nem ilyen típussal indult, mert kaptak volna futamonként 1 percet.

Hideg nagyon jót vívott a végén Hadikkal, szép volt.
2010-08-21 11:13:11
Jah még valami.
Remélem, vagy inkább jó lenne ha Bútor jövőre egy DS3 R3-al indulna, és megsemmisítő csapást mérne az A7-re. Nagyon gyengék.
Tudom nincs ha, de ha a kilencvenes évek elején járnánk, az R1 mezőnyünk 75%-a nem tudna feljutni a másodosztályból, mert nem tudna eredményt felmutatni!
2010-08-21 10:38:02
Hello.
Tegnap a sznobok, és a hangos fények helyett, kirándultunk egyet Brazíliában.
Irány a rajtceremóna. Megnéztük az első 20-at, megkapta mindenki a kenyeret, mikrofonos bácsi nem kérdezett senkitől semmit. Koko szerint tízezrek voltak, szerintem ezren, de csak azért, mert a dobogó mellett 50méterre ünnepség volt, így sokan csak véletlenül keveredtek a szépautók közé.
Go Rudabánya. Bent voltunk a faluban, hogy lássunk is valamit, ne csak a lámpasort, hidas balosnál. Legjobb féktávja Kakuszinak volt meg Asinak. Hidegé lett volna a legszebb fordulás, de sajnos kigyorsításnál valszeg a kuplungja(?) elszállt. Herczigé volt az egyik legrosszabb fékút. S csoport eleje jót jött, ladások meg.... Nem csodálom veszprémben a nullás vfts agyonverte őket.
Átmentünk Ragályra. Beérkeztek a faluba S2000-ek tiltáson, 4-es lassító, majd egy jobbos elág 100 méterre balos szűk elág.
Asi ismét precízen, Janika is sietett, és Herczig itt is gyengébben, majd a balosban levágta, és megfogta a padkát, megdobta az autót, és hallottuk a szisszenést "ennyi volt".
Volt pár szép fordulás....irány szevízpark. Egy dolgot emelnék ki. Herczigék tiszta idegek voltak. Így nem lehet versenyezni, nagyon darabos volt ahol láttuk, túl nagy az akarás, ez görcsössé teszi. Látszik is az eredménye.
Midig tanul az ember....azt hittük nem megy Bútor, de előttünk ült három fiatalember, majd a Bessenyei után megjegyezték, "most se jött szépen Bútor, előbb sem.. nem tudom mi van vele". "Janika jól megy megnyerte szombathelyet is, viszont veszprémben 7. lett" helyeslek jah meg egy komoly mozdulatot is tanultam, egymásnak osztogattak "csicskítót"
még egy aranyköpés a "káoszkapitánytól" "második körben végigmentünk a mezőny előtt, és öröm volt látni Ragálynál tízezrek álltak" Amit láttunk kanyarokban egy sorban, pár helyen két sorban álltak az emberek....egy-két százan , abból háromnegyede erősen szotyizó hazai atlétatrikós.
Azt kaptam amit vártam, nem panaszkodom.
Így legalább Barum még jobb lesz
2010-08-19 21:08:38
2008.... nah akkor a fotón szereplő kanyarban láttátok a Belga srácot leröppenni a Polo S2000-el. Mi akkor fent voltunk a dombtetőn az antennánál, ahol Kopecky beforgott. Nagyon sok jó hely van.
igazából majd csütörtökön felmérjük a terepet, és meglátjuk az útvonalat, de ha háromszor akajuk látni az elejét akkor Zádverice majd 2x Troják de a semetín sincs kizárva....picit félős a 29km-es Troják, mert az ördög nem alszik, és ott nagyobb esély van nagy esésre már csak a km-ből is. délutáni szervíz is program része, ott meg elég jól be szokott szorulni Otrokovice fele. Másnap meg lehet belefér a Halenkovice, Pindula 2x de ez akkor rohanós elejét néző majd dobogó.


Nektek is jót, sok hihetetlen féktávval, meg kanyarsebességgel!
2010-08-18 19:54:13
jah ez így van mert nagy részük megy a mezőny után, de ahogy nézem egyre inkább próbálják a gyorsokat úgy szervezni, ne nagyon lehessen mászkálni, csak ha az első 5-10-et nézed, azokat is a tömeg végéből. Őszintén szólva Mi sem szoktuk megvárni a végét. Minden mezőnyben megvannak a nevezett még kategóriások, csak az a nem mind egy, 10 jó páros van a mezőnyben vagy 50.
Látvány.... lobogós dobálós kanyarok, féktávokon lehet "csodát" látni. Ne a szűk visszafordítókban meg a falvakban kialakított kerülőkben keressétek a látványt
ez a kép pl. Trojákon van Vlcková fölött..falun keresztül megy a gyors faluból maxx 1 km. vagy Kasava-ból fel lehet menni picit fölé egy egysávos úton az erdőbe antennáig. ahol is lkezdődik egy jobbossal a lobogós lejtő majd az alján ami a képen látszik. Itt mindig van akció. Faluból felfele gyalogolva meg csak az jár a fejedben...nálunk ilyen helyen nem mernének rendezni.
2010-08-17 18:11:45
Egy a lényeg, ne ott állj meg ahol a legközelebb van a parkoló meg legnagyobb a tömeg is. Be kell sétálni, jó helyek mindenhol vannak, itt jó rallypályákon versenyeznek. Tavaly Mi is mentünk a mezőny után, és így nem minden helyszín volt jó.
Ha van időtök a legjobb, ha a shakedown és a SS közötti időt a kinézett helyszín bejárásával töltitek, meglepő helyeket fogtok találni. Bármilyen elképzelésed van, fogsz rá találni helyet.
2010-08-16 18:09:24
Barum Rally nevezések Itt
2010-08-15 13:12:28
Nincs belépő.
2010-08-14 17:14:58
Jó Magyar telhetetlenség.
De ha "beszóósz" akkor mutasd meg hogy kell, meg különben is, mínuszos mióta rendezünk, viszont más át ne próbálja venni a rendezést, mert mi imádjuk, hogy mínuszos.
2010-08-11 19:32:06
ez a videó mindent visz....nézd végig
ITT
2010-08-08 16:11:35
Hétvégi Lengyel ob-ról egy kis videó Itt
Subaru nálunk nem egy bevált márka, ott a srác egész évben toppon van vele, veri a s2000-ek nagyrészét, sőt nyert már 2x is ha jól tudom. Itt is látszik, nem minden a technika, nagyon jól megy. Igaz a Cseh közös futamukon a Bohemia rallyn nem villantott, ott voltak hasonlóan jó kezű pilóták, jobb autókkal. Meg talán Belga irc-n is ott volt, valahol....
Otthon viszont nagyon gyors...........
2010-08-08 15:57:03
..hát visszavágtak.
Hanninet a csoda mentette meg Meeke olajától.

Végre jön Barum!
2010-08-05 21:49:34
Nincs itt probléma.

Hozzáértők szerint a kúton kapható E85 azt tudja mint az elf, picit jobb, ami tizedekben mérhető kilométerenként, nem másodpercekben (többi az ellenörzésen múlik)
S2000-ek... Janikát most veszprémben láttam úgy menni, mint barumon. Tolta ami kifért. Herczig is elég jól nyomta.
Ne feledjük az élmenők között Herczignek, és Turinak van a legkevesebb tapasztalata autójukról.
Asi nagyon jó, kedvencem Ő is, és ha tiszta, amit csak ők tudnak, akkor igenis a S2000-es autóinknál kell keresni a hibát. Azt ne feledjük, szinte csak Asi jobb náluk. Az, hogy egy-két gyorson mások is, attól még összetettben nem. Ami számomra felejtős, az a N-es pálya....nem, egy szombathelyen is a s2000jobb amit Herczig nagy meglepetésre majdnem be is bizonyított. Janika a másik. Szerintem! hiába ment IRC-n nincs benne km. alig vezette a pözsót, és azokat a tapasztalatokat amiket kint szerzett alig tudja kamatoztatni, mert itthon csukott szemmel is sokan végigmennének a pályákon, így hiába tud valaki, valakik itinerből menni, semmire nem mennek vele sajnos. Most kezd beindulni, és ha hozza a formát fog Ő még idén is újra nyerni futamot. De mind egy, majd idővel beindulnak. Asi már ezer éve mitsuzik, várható volt, hogy behúzza ezt az évet, és úgy néz ki meg is csinálta.

Nekem az a szomorú, hogy a borsod ralinál direkt nem írták ki a gyorsokat, de már sokan tudják, és már készülnek rá, ahogy mindig is ez volt...de ha egy N2-es odamenne edzeni, tutira kizáratnák...... és ez az a pont ahonnan már az egész nem ér semmit.
Persze sokaknak igen, Én meg inkább megyek irc-re ott az N-es pályákon megnézem a 25-30 S2000-t meg a Cseh Asit Pech-et aki elvileg befér majd a 10-be, a mögötte levők meg az N-es pályára panaszkodnak:),viszont az elsőtől kap 2-3 percet.
Itt agyalhatunk, meg boncolgathatunk interjúkat, riportokat, megutálhatunk mindenkit, attól még jobb nem lesz semmi.
Viszont szerintem is izgalmasabb lett a bajnokság, még ha nem is látszik, mert az első három szinte mindig u.az, de szorosabbnak látom, és ha hibázik valaki, nem a harmadik helyre esik vissza, hanem 5-10. megvan az első csapat3-4 autó, majd szorosan rajta a második csapat, és utánuk ott van a harmadik is...van kb. 10 páros akik tudnak elöl lenni, van akik csak egy gyorsra, van akik többre is, de keveredés van, és ez jobb mint nézni 3 autót majd hatalmas szakadék.
..és a végére a holnapi IRC-re, ha már az esti parádét behúzta Meeke Hajrá Skoda!
:D
2010-08-05 21:49:34
Nincs itt probléma.

Hozzáértők szerint a kúton kapható E85 azt tudja mint az elf, picit jobb, ami tizedekben mérhető kilométerenként, nem másodpercekben (többi az ellenörzésen múlik)
S2000-ek... Janikát most veszprémben láttam úgy menni, mint barumon. Tolta ami kifért. Herczig is elég jól nyomta.
Ne feledjük az élmenők között Herczignek, és Turinak van a legkevesebb tapasztalata autójukról.
Asi nagyon jó, kedvencem Ő is, és ha tiszta, amit csak ők tudnak, akkor igenis a S2000-es autóinknál kell keresni a hibát. Azt ne feledjük, szinte csak Asi jobb náluk. Az, hogy egy-két gyorson mások is, attól még összetettben nem. Ami számomra felejtős, az a N-es pálya....nem, egy szombathelyen is a s2000jobb amit Herczig nagy meglepetésre majdnem be is bizonyított. Janika a másik. Szerintem! hiába ment IRC-n nincs benne km. alig vezette a pözsót, és azokat a tapasztalatokat amiket kint szerzett alig tudja kamatoztatni, mert itthon csukott szemmel is sokan végigmennének a pályákon, így hiába tud valaki, valakik itinerből menni, semmire nem mennek vele sajnos. Most kezd beindulni, és ha hozza a formát fog Ő még idén is újra nyerni futamot. De mind egy, majd idővel beindulnak. Asi már ezer éve mitsuzik, várható volt, hogy behúzza ezt az évet, és úgy néz ki meg is csinálta.

Nekem az a szomorú, hogy a borsod ralinál direkt nem írták ki a gyorsokat, de már sokan tudják, és már készülnek rá, ahogy mindig is ez volt...de ha egy N2-es odamenne edzeni, tutira kizáratnák...... és ez az a pont ahonnan már az egész nem ér semmit.
Persze sokaknak igen, Én meg inkább megyek irc-re ott az N-es pályákon megnézem a 25-30 S2000-t meg a Cseh Asit Pech-et aki elvileg befér majd a 10-be, a mögötte levők meg az N-es pályára panaszkodnak:),viszont az elsőtől kap 2-3 percet.
Itt agyalhatunk, meg boncolgathatunk interjúkat, riportokat, megutálhatunk mindenkit, attól még jobb nem lesz semmi.
Viszont szerintem is izgalmasabb lett a bajnokság, még ha nem is látszik, mert az első három szinte mindig u.az, de szorosabbnak látom, és ha hibázik valaki, nem a harmadik helyre esik vissza, hanem 5-10. megvan az első csapat3-4 autó, majd szorosan rajta a második csapat, és utánuk ott van a harmadik is...van kb. 10 páros akik tudnak elöl lenni, van akik csak egy gyorsra, van akik többre is, de keveredés van, és ez jobb mint nézni 3 autót majd hatalmas szakadék.
..és a végére a holnapi IRC-re, ha már az esti parádét behúzta Meeke Hajrá Skoda!
:D
2010-08-05 11:24:19
Csatákat lehet nyerni, több kajakkal is, de háborút nem!
Persze nálunk ez is megdőlt!

A szükséges plusz most hiányzott, az amúgy is nagyon jó eredményhez, csak elkéstek vele.


Második helyezett őszintén gratulálhatott, mert murvabajnok lett, és ezzel a második hellyel megvan a bajnokság is. Engem se érdekelne ha második lennék, miért nem lettem első, ha van két futam ahol pár pontot kell gyűjtsek.
4 tréningből nem jött össze a tuti itiner.
2010-08-04 14:26:40
Janó!
Tibi és a Te kedvenced! ITT
2010-08-03 13:20:41
Bútor Robiék most hogy bajnokok lettek, jó lenne Őket látni külföldön, akár Barumon is, kicsit nagyobb elánnal mint a suzukival.

Kőváry, most hogy nézem a ralimánia ismétlését, teljesen jó nyilatkozatot tett. Most neveztek 50-en, a mikulásra meg u.ezekre az akkor nem autógyilkosnak nyilvánított pályákra 200-an
2010-08-02 15:59:13
azt még kifelejtettem, hogy az első osztályba simán beférne. első 20ba
Sibera hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 412 hozzászólás • 21 oldal
  
  
  
 
  
  
H K Sz Cs P Sz V
15 16 17 18192021
22232425262728
29 30 31 01020304
05 06 07 08091011
121314 15 161718
2024.07.19-25.

részletes infóink

2024.07.27-28.

részletes infóink

2024.07.27.

részletes infóink

2024.08.01-04.

részletes infóink

2024.08.04.

részletes infóink

2024.06.21-11.05.

részletes infóink

k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k